preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST O SAMOIZOLACIJI UČENIKA 5.a, 5.b, 6.a, 7.a, 7.b i 8.a razreda

Poštovani roditelji,

dobili smo informaciju da je jedna učiteljica predmetne nastave pozitivna na Covid 19 te moramo postupiti prema uputama HZJZ-a kako bismo osigurali sigurnost naših učenika.

U slučaju zaraze nekog učenika ili djelatnika ili osoba s kojima su oni bili u bliskom kontaktu Škola postupa prema uputama koje dobije od nadležnog epidemiologa, odnosno nadležnog liječnika zaduženog za tog učenika ili djelatnika. Samo epidemiolog može odrediti mjeru samoizolacije, odnosno karantene za djelatnike, razrede ili pojedine učenike.

Zbog povećanog broja testiranja i određivanja samoizolacije i preopterećenja epidemiološke službe kontaktiranjem velikog broja kontakata, Škole su dobile uputu Ministarstva znanosti i obrazovanja da mogu na molbu epidemiologa i u njihovo ime roditeljima i djelatnicima prenijeti njihovu odluku o određivanju samoizolacije za učenika ili djelatnika putem e-maila koji je jednoobrazan za sve škole.

Tu obavijest će Vam proslijediti razrednici putem e-maila i Teams-a te Vas molimo da ju pročitate i postupite prema uputama koje su detaljno opisane.

Učenici kojima je izrečena mjera samoizolacije pratit će nastavu u virtualnom okruženju, online u realnom vremenu, u isto vrijemo i po istom rasporedu kao i da su u školi. Danas će biti dan uspostavljanja virtualne nastave stoga se unaprijed ispričavamo ako nastanu neke prepreke. Razrednici će vas obavijestiti o detaljima.

Braća učenika kojemu je izrečena mjera samoizolacije ne smatraju se kontaktom te mogu slobodno doći na nastavu (razredna nastava). Za sve dodatne informacije možete kontaktirati razrednike ili školu putem e-maila ili telefona.

Zbog mjera koje provodimo, nitko od djelatnika škole nije bio u intenzivnom kontaktu sa inficiranom djelatnicom i ne mora ići u samoizolaciju.

Škola se smatra sigurnim mjestom za učenike razredne nastave (1. do 4. razreda) te će se za njih nastava održavati po uobičajenom rasporedu.

Zahvaljujemo na razumijevanju, suradnji i pomoći. Zajedno ćemo prijeći preko svih poteškoća i izazova koje pred nas stavlja ovakav oblik nastave, a svim učenicima i njihovim roditeljima želimo puno zdravlja i svako dobro.

 

Ravnatelj, Tihomir Batalo, dipl. inž.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tihomir Batalo   datum: 9. 11. 2020.

Linkovi do virtualnih učionica
 

5.a razred

5.b razred

6.a razred

7.a razred

7.b razred

8.a razred

 


 


Virtualna knjižnica


Upisi u SŠ 2020./21.

Nagrade i priznanja

Povelja HZTK, 2013.

Plaketa Općine Rešetari, 2014.

 Plaketa BPŽ, 2006.

Dio smo UNESCO-ove ASPNet mreže

Priznanje  za uspjeh postignut na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava
Republike Hrvatske za učenike 5. i 6. razreda u školskoj godini 2016./2017.

 


Logo škole


Monografija u spomen
175. obljetnici
OŠ Ante Starčevića Rešetari
 

Publikacija
180 godina škole u Rešetarima
 
 

Most prijateljstva


ACES „Međugeneracijska solidarnost“


Anketa
Kako vam se sviđa NOVA web stranica škole?
Korisni linkovi
Institucije


Portali
 

Učilice
 

Popularni časopisi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
preskoči na navigaciju