preskoči na sadržaj
Vijesti

“DJECA U OPĆINI I OPĆINA ZA DJECU” – MALA SJEDNICA POVODOM DANA OPĆINE REŠETARI

Članovi  Vijeća učenika dviju općinskih osnovnih škola, u pratnji pedagoginja Marije Dautović i Dijane Milanović prisustvovali su Maloj sjednici u Vatrogasnom domu u nazočnosti načelnika općine Zlatka Age.


U sklopu obilježavanja proslave Dana općine Rešetari, održane su aktivnosti pod nazivom “Djeca u općini i općina za djecu”. U Vatrogasnom domu s početkom u 18,00 sati otvorena je izložba najuspješnijih radova pristiglih na fotografski natječaj pod nazivom “Ispričaj mi priču”. Među njima su i radovi naših učenika, Lovre Čelikovića iz 8.r. te Bartola Kolakovića iz 6.r. koji je osvojio 2. mjesto za svoju fotografiju. Pobjednicima će biti uručene vrijedne nagrade i priznanja na centralnoj proslavi Dana općine 5. svibnja 2017.

Što muči i kako razmišljaju najmlađi stanovnici općine, saznali smo na Maloj sjednici znakovitog imena “Neka se i nas nešto pita”. Načelnik općine Zlatko Aga suočio se s “najzahtjevnijim” vijećnicima koji su prepoznali problematiku i postavljali svrhovita pitanja. Na dnevnom redu su se našle teme poput ljetnog kampa u Balama, kupanja u Daruvaru, pješačenja u Gračanicu, biciklijade, kestenijade, zimskog kampa, božićne i uskršnje radionice.

Idejna organizatorica i moderatorica sjednice bila je voditeljica Društva naša djeca Maja Marjanović, koja je s načelnikom Agom dogovorila da ovako događanje postane godišnja tradicija.

Po završetku sjednice upriličena je zakuska za sve sudionike kao uvertira za kazališnu predstavu “Crvenkapica i Vučko” u izvedbi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Slavonskog Broda.

                     Novinarska skupina škole

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marijan Vuković   datum: 5. 5. 2017.

 

 


Upisi u SŠ 2017./18.

Nagrade i priznanja

Povelja HZTK, 2013.

Plaketa Općine Rešetari, 2014.

 Plaketa BPŽ, 2006.

Priznanje  za uspjeh postignut na završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava
Republike Hrvatske za učenike 5. i 6. razreda u školskoj godini 2016./2017.

 


Logo škole


Monografija u spomen
175. obljetnici
OŠ Ante Starčevića Rešetari
 

Publikacija
180 godina škole u Rešetarima
 
 

Most prijateljstva


ACES „Međugeneracijska solidarnost“


Anketa
Kako vam se sviđa NOVA web stranica škole?
Korisni linkovi
Institucije


Portali
 

Učilice
 

Popularni časopisi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
preskoči na navigaciju